Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Új eOldal toplista sok-sok funkcióval

2011.09.27

2011-09-27-10-22-36.pngAkartátok, elkészítettük! :) Máris elérhető az új eOldal toplista, melyben nem csak a leglátogatottabb 15 oldal szerepel. Külön kiemeltük az újoncokat, és kategóriánként is látható, kiket olvasnak a legtöbben. Újra él az ajánlott oldalak menüpontunk is.

Az eoldal.hu nyitóoldal alsó menüjében lévő "TOP5 eOldal" alatt a "teljes toplista" már egy új ranglistára visz el, mely sokkal több funkciót nyújt azoknak, akik az érdekes lapok között azokat szeretnék megnézni, melyek a leglátogatottabbak. Ezentúl nem 15, hanem 150 lapot mutatunk meg a több tízezer oldalból!

A régivel megegyező, de lapozható leglátogatottabb oldalak listája:

Az új lapokat készítők is örülhetnek, hiszen a gyorsan sok látogatót elérő lapok szerkesztői az újoncok között találhatják lapjukat:

Az oldalkategóriánkénti szűrést a sok-sok kategóriára itt találod meg:

2011-09-27-10-30-34.png

Természetesen, ha egy oldal nem szerepel a toplistában, az nem azt jelenti, hogy a lista rossz, vagy az oldal rossz. Egyszerűen annyit jelent, hogy látogatottság alapján nem került bele a rangsorba. Az alábbi lehetőség még azonban ott van a számukra:

A régi, ajánlásainkat tartalmazó listát is újra bekapcsoltuk. Ha úgy gondolod, hogy oldaladnak ott a helye, akkor ajánld linkedet az eoldal.lap.hu katalógusunkon keresztül, és ugyan garanciát nem vállalunk, hogy linkelünk, de a lehetőséget megadjuk. :)

2011-09-27-10-27-20.pngTovábbá, ne feledd, hogy a katalogus.eoldal.hu keresőnkben is megkaphatja lapod a kereséskor kiemelést adó "AJÁNLJUK" pecsétet! ;) Ez azt jelenti, hogy ha valaki egy bizonyos tartalmat keres a lapjaink között a katalógus keresőnkkel, és a lapod beleesik a találati listába, akkor kiemelést kap, ha előzetesen mi érdekesnek jelöltük a weboldalad.

 

Értesülj a legfrissebb híreinkről e-mailben!

A Hírlevél feliratkozáshoz add meg az e-mailcímed, és a törvényi előírások miatt a neved is. Segítséged köszönjük!

Hozzászólások

komment motor: Disqus
Naptár
<< régebbi Március / 2020 újabb >>

 

 

| RSS | Webszelet (WebSlice) | Nyomtatás | Frissítve: 2020.03.23 | Fel ↑