Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Ők már saját domaint használnak!

2010.04.22

Nagyon sokan éltek azzal a lehetőséggel, hogy saját domaint regisztráltassanak az eOldal rendszerén weblapjuknak. A nem is olyan régen indult szolgáltatásunk népszerű lett a felhasználóink körében. 

Kép

A saját domain név annyi jelent, az "akarmi.eoldal.hu" lapnév helyett a böngészőbe már csak például az "akarmi.hu" vagy "valami.com" nevet kell beütni, de a régi linkeken is elérhető a felhasználó oldala. Az eOldal névtől teljesen elérő domain név is használható, és a domain végződés nem csak .hu vagy .eu, hanem .com, .net, .org, .info vagy .biz is lehet.  A saját domain regisztrációja és megrendelése egyszerű, hiszen a rendelés elején ellenőriztethetjük, foglalt-e már az adott domain név. Ezt követően általában két héten belül igénybe is vehető az új név, bár többször volt már példa az 1-2 napon belüli élesítésre.

Lássunk pár eOldalas példát, olyan lapot a teljesség igénye nélkül, ahol a felhasználók már saját domain nevet használnak rendszerünkben:

Mennyibe kerül egy domain név és annak üzemeltetése az eOldalon? (2010.04.22 napi árak, melyek a cikk olvasásakori pillanatban már eltérhetnek a jelen állapottól.)

Kép

forrás

* Az ár magába foglalja a domain név regisztrációt és a domain átirányítást is. Domain átirányítás, vagy más néven domainregisztráció kérése az eOldal rendszerén keresztül megrendelt domain nevekre lehetséges az Alap, Plusz és Üzleti csomag felhasználók részére is. A megrendelés menüpont a szerkesztői felületen keresztül érhető el.

További részletek a domain regisztrációval kapcsolatban:

 

Értesülj a legfrissebb híreinkről e-mailben!

A Hírlevél feliratkozáshoz add meg az e-mailcímed, és a törvényi előírások miatt a neved is. Segítséged köszönjük!

Naptár
<< régebbi Március / 2020 újabb >>

 

 

| RSS | Webszelet (WebSlice) | Nyomtatás | Frissítve: 2020.03.23 | Fel ↑