Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Megszűnik két régi sablon

2011.01.20

KépAkik még a régi eOldal szerkesztőt használják, és azok közül is a régi "A" és régi "H" sablont, most figyeljenek! Ez a két régi sablon már nem lesz működőképes a 2.0 rendszerben. Ez mivel jár?

Akik 2010. október 12. nap előtt regisztrálták oldalukat, a 2.0 rendszerbe átkerülve sok új sablont találhatnak. Természetesen az összes régi sablon is elérhető, azonban a régi "A" és "H" sablon megszűnik. Mikor egy olyan oldal kerül át a 2.0 rendszerbe, melynek sablonja ezek közül volt valamelyik, akkor a konverzió során automatikusan az új "B" és az új "F" sablonokra állítjuk át ezen lapok beállításait.

A módosított sablonokkal mi lesz?

A Plusz és Üzleti csomagot használók közül azon régi ügyfeleink, akik az 1.0 rendszerben az "A" vagy a "H" sablon módosításával hozták létre saját sablonjukat (XHTML és CSS kódok módosítása), részükre az áttérés döcögősebb lesz. Természetesen szakembereink ügyelni fognak arra, hogy a módosított sablonok a fizetős ügyfeleink esetén a korábbi módosításokat tartalmazzák, azonban felmerülhetnek kisebb hibák.

Aki biztos szeretne lenni abban, hogy a módosított régi "A" vagy "H" sablonja a 2.0 rendszerbe áttérve is ugyanúgy nézzen ki, javasoljuk, hogy válasszon másik régi sablont, és mentse át, vezesse át oda a kinézetben történt módosításokat.

Honnan tudhatom, hogy melyik a régi "A" vagy "H" sablon?

Az alábbi módon néz ki a régi "A" és "H" sablon:

A régi "A" sablon (megszűnik!)

Kép

A régi "H" sablon (megszűnik!)

Kép

Értelemszerűen akik 2010. október 12. után regisztrálták lapjukat, rájuk nem vonatkoznak a fentiek, hiszen ők már a 2.0 rendszer sablonjait használják, ahol nincsen kompatibilitási gond az új "A" és "H" sablonnal.

Mikor kerülök át a 2.0 rendszerbe?

Jelenleg is dolgozunk azon, hogy minden 2010. október 12. előtt regisztrált lap átkerüljön a régi 1.0 rendszerről az eOldal 2.0 szerkesztőfelületre. Jelenleg az átmozgatás folyamata szünetel, mert nehezen elhárítható, tőlünk független műszaki problémák merültek fel az új rendszeren. Biztosak szeretnénk lenni azzal kapcsolatban, hogy senkit ne érjen kiesés a működést tekintve, így türelmeteket kérjük.

Kapcsolódó anyagok

 

Értesülj a legfrissebb híreinkről e-mailben!

A Hírlevél feliratkozáshoz add meg az e-mailcímed, és a törvényi előírások miatt a neved is. Segítséged köszönjük!

Hozzászólások

komment motor: Disqus
Naptár
<< régebbi Március / 2020 újabb >>

 

 

| RSS | Webszelet (WebSlice) | Nyomtatás | Frissítve: 2020.03.23 | Fel ↑