Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Ingyenes Üzleti csomagokkal segít az eOldal

2020.03.17

Az elmúlt napok eseményeit mi is nyomon követtük és azt látjuk, hogy máris rengeteg kis- és közepes vállalkozót érintenek a koronavírus terjedése következtében bevezetett korlátozások hatásai. Sokan jelenleg nem tudják a hagyományos keretek között vállalkozásukat fenntartani, ezért igyekeznek a korábbi tevékenységeiket az internetre átültetni, illetve akadnak olyanok, akik most próbálnak meg belevágni valamilyen online üzleti megoldásba. A boltok online kezdik el árulni termékeiket, a nyelvtanárok, jógaoktatók különböző internetes felületeken keresztül adnak órákat. Talán Te is épp egy vagy ezek közül.

Tudnod kell, hogy az online jelenléthez még ma is létfontosságú egy olyan saját céges felület a vállalkozásod számára, folyamatosan jelen lehetsz és elhelyezheted a legfontosabb tudnivalókat a termékeidről, szolgáltatásaidról, valamint megjelenítheted az elérhetőségeidet, a kínálatodat, az ajánlataidat, amik a nap 24 órájában elérhetők.

eoldal_blogfoto.png

A Startlap-csoport tagjaként az eOldal egy olyan rendszert üzemeltet, amelyben akár 5 perc alatt létrehozhatsz saját weboldalt vagy webáruházat, különösebb technikai tudás nélkül.

Úgy döntöttünk, segíteni szeretnénk. Amennyiben most neked is hirtelen és felkészületlenül kell váltani, a weblapkészítés anyagi terheit levesszük a válladról és 2020.április 20-ig minden ÚJ regisztrálónak a 30 napos próbaidő helyett egy évig INGYENESEN biztosítjuk az eOldal Plusz, Üzleti és E-shop csomgajait. 

Mit biztosítunk számodra ezzel?

  • Mobilra optimalizált sablonminták és több száz választható fejléckép.
  • Idegen nyelvi változatok.
  • Technikai segítség és statisztika.
  • E-shop esetén: kereskedelmi használat, bevásárló kosár, rendelési rendszer.

Mit kell tenned ehhez?

Ha szeretnél azonnal belevágni, akkor

  • kattints ide: https://eoldal.hu
  • regisztrálj egy új oldalt
  • a már regisztrált oldal nevét küldjed el a lenti formon, ezzel jelentkezel a fenti lehetőségre

És máris hozzáláthatsz az saját személyes vagy üzleti weboldalad létrehozásához.

FONTOS!  A fenti ajánlat kizárólag az új belépőknek szól és a saját domain regisztrációra nem vonatkozik, azaz az akció megjelenése után regisztrált új oldal, rendszerünkben nem ismert e-mailcím és név esetén érvényes a lehetőség.

Itt tudsz Üzleti csomagot igényelni ingyenesen:

A már regisztrált új oldalad neve:

A regisztrációt követően az oldalad nevét ha elküldted, nem kapja meg még azonnal az ingyenes Üzleti csomagot. A jóváírás munkanapokon munkaidőben történik a jelentkezések sorrendjében. A koronavírus járvány miatt munkatársaink is otthonról dolgoznak, mely nekik is új kihívásokat ad. Türelmed előre is köszönjük!

Ha kérdésed volna, írj nekünk egy e-mailt az eoldal@centralmediacsoport.hu címre.

 

Értesülj a legfrissebb híreinkről e-mailben!

A Hírlevél feliratkozáshoz add meg az e-mailcímed, és a törvényi előírások miatt a neved is. Segítséged köszönjük!

Naptár
<< régebbi Október / 2022 újabb >>

 

 

| RSS | Webszelet (WebSlice) | Nyomtatás | Frissítve: 2022.10.17 | Fel ↑