Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Hogyan próbálható ki a Plusz vagy az Üzleti csomag?

2013.04.23

Próbaidős csomagbanAkik az Ingyenes csomagban regisztrálják az oldalukat, számos funkciót nem tudnak kipróbálni az eOldal rendszerén még a próbaidőszak 30 napja alatt sem.

Mégis hogyan próbálható ki a többi fizetős funkció?

A válasz egyszerű; az adott csomagban kell regisztrálni, majd annak végén eldönthetjük, hogy mi legyen a lap további sorsa. Az Árlista oldalunkon a funkciókat ismertető táblázat alján lévő "Ezt választom!" gombokkal más-más típusú regisztrációt tudunk elindítani. Így az Ingyenes, a Plusz és az Üzleti csomagok Próbaidős státusza más funkciókat ad a felhasználóknak.

Próbaidős eOldal csomag
Üzleti csomag Próbaidős időszakban

Ha még nincsen eOldalad, akkor a legegyszerűbb, ha itt kezded a regisztrációt, hogy meggyőződhess róla, hogy a funkciók tekintetében melyikre van szükséged, illetve minden úgy működik-e, ahogy elképzelted.

Ha már van egy eOldalad, de szeretnéd kipróbálni az egyel nagyobb csomag nyújtott a funkciókat, akkor az említett táblázat alján indíts egy tesztregisztrációt.

Programcsomagok
Az árlista alatti gombok más Próbaidős csomagot indítanak

Mindkét esetben a regisztrációt követő 30. napon a rendszer átkapcsolja a csomagodat. Ha például az Üzleti csomagban regisztráltál, akkor ezt követően ha nem nyúlsz semmihez (nem rendelsz csomagot), és Üzleti moderáció sincsen a lapodon, akkor az eOldal automatikusan az Ingyenes csomagba kapcsolja weblapod, mintha mindig is abban lett volna. Így az Üzleti csomag beállításai kikapcsolnak.

XHTML és CSS szerkesztése Próbaidős csomagban
Próbaidős csomagban elérhető XHTML és CSS szerkesztés

Persze, van 1-2 dolog, ami ekkor sem érhető el, hiszen a valós előfizetők számára használhatóak csak. Az Üzleti Próbaidős csomagban sem aktív funkciók: fizetős sablonok, FTP, Nyelvi változatok, ... illetve a tárhelyszolgáltatástól és a fizetős csomagoktól is független saját/egyedi domainnév regisztráció.

Mégis, hogyan próbálható ki a korlátozott fizetős funkciók? A dominnév regisztráció kivételével mindegyik csak rendelést követően. Azonban ha a banki átutalás fizetési módot választva indítasz egy Üzleti csomag rendelést, ezt követően 30 napod van arra, hogy befizesd azt. Ha nem fizeted be, a lap zárolásra kerül. Azonban addig is ki tudod próbálni a fizetős sablonokat, az FTP funkciót, és a Nyelvi változatok használatát is. (FONTOS! A megrendelt de be nem fizetett szolgáltatás tartozásnak minősül!)

Ezt választom!

 

Értesülj a legfrissebb híreinkről e-mailben!

A Hírlevél feliratkozáshoz add meg az e-mailcímed, és a törvényi előírások miatt a neved is. Segítséged köszönjük!

Naptár
<< régebbi Október / 2022 újabb >>

 

 

| RSS | Webszelet (WebSlice) | Nyomtatás | Frissítve: 2022.10.17 | Fel ↑