Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Hét új eOldal sablon!

2012.10.11

new-design.pngMár unod a több száz sablonunkat és valami újat szeretnél? Készítettünk újakat, melyek biztosan elnyerik tetszésed! Az eOldal dizájnok eddig sem voltak csúnyák, azonban az újak tényleg nagyon szépek lettek.

Csillag és Virág néven új sablonokat készítettünk Nektek. A színvariációikkal együtt összesen hét új, fantasztikusan szép dizájnnal bővítettük kínálatunkat. Használjátok szeretettel! Linkeljétek be az oldalatokat a kommentbe, ha inkább ezekre az új változatokra állítottátok át lapotokat! :)

Új eOldal sablonok

Az új sablonokat az eOldal Vezérlőbe lépve a "Beállítások / Megjelenítés / Dizájn" menüben találjátok egy kis zöld "új" füllel megjelölve. Mivel mindegyik teljesen ingyenes, nem csak a Plusz és Üzleti csomagot használók használhatják ezeket, hanem az ingyenes Alap csomagban lévők is nyugodtan beállíthatják. Természetesen a fizetős csomagokban lévők szabadon testre szabhatják ezeket is az XHTML modulok és CSS kódok módosításával.

FIGYELEM! Aki Plusz és Üzleti csomagban módosította az XHTML vagy CSS kódokat, az előtte készítsen egy sablonmentést, esetleg egy biztonsági mentést, mert minden új sablonkiválasztás esetén az egyedi beállítások elvesznek!

 

Értesülj a legfrissebb híreinkről e-mailben!

A Hírlevél feliratkozáshoz add meg az e-mailcímed, és a törvényi előírások miatt a neved is. Segítséged köszönjük!

Naptár
<< régebbi Március / 2020 újabb >>

 

 

| RSS | Webszelet (WebSlice) | Nyomtatás | Frissítve: 2020.03.23 | Fel ↑