Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Figyeld a statisztikát!

2011.08.25

2011-08-25-16-06-30.pngMég nem beszéltünk arról, hogy figyeled-e a rendelkezésedre álló statisztikát, tudod-e, nőtt-e a látogatottságod, de a növekedés érdekében inkább azt nézd meg, melyek a leglátogatottabb tartalmaid. 

Ha tudod, mit látogatnak a legtöbben, azon az oldalon még fejleszthetsz, esetleg elhelyezhetsz az alján újabb linket, mely a saját oldaladra mutat, csak egy másik aloldalára, hogy további információk itt érhetők el. 

pl. Brigitta oldalán, ha a könyv áráról szeretne érdeklődni, itt tájékozódhat, s link a GYIK oldalra, aho le van írva, hol lehet utánanézni az áraknak. S máris két oldaladat látogatta meg a weboldaladat felkereső. 

Persze tartalom nélkül nem érdemes össze-vissza linkelni.

Hiszen megbeszéltük a látogató a cél, hogy neki biztosítsunk tartalmat, információt, hisz ezért jött ide. 

Tehát, ha kettőt kattint, s ott nem azt találja könnyen elhagyja az oldalad, hiszen nem találta meg, amit keresett, s annyi más weboldal van még.

Statisztikát kérheted havi, heti illetve óránkénti bontásban is. De ha havi szinten nézed kezdetben már az sokat segít. 

Mindenképp növekedő tendenciát szeretnél gondolom, akkor kísérletezz. Írj új témáról, ami kiegészíti az eddigieket, keress új témákat, amik iránt érdeklődnek az emberek. 

Legjobb egy barát tanácsát meghallgatni, ő mit gondol a weboldaladról. Aztán a statisztika jöhet. A beépített statisztikával kezdheted, aztán jöhet a Google Analytics. De erről, majd később. Most nézd meg a statisztikádat! :)

Véleményed, kérdésed küldjed el nekünk ide:

 

Értesülj a legfrissebb híreinkről e-mailben!

A Hírlevél feliratkozáshoz add meg az e-mailcímed, és a törvényi előírások miatt a neved is. Segítséged köszönjük!

Naptár
<< régebbi Március / 2020 újabb >>

 

 

| RSS | Webszelet (WebSlice) | Nyomtatás | Frissítve: 2020.03.23 | Fel ↑