Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

eOldal regisztráció még egyszerűbben!

2012.03.06

Üzleti eOldalAz eOldal regisztráció még egyszerűbb, mint valaha. Mindössze egy frappáns oldalnév, egy működő e-mailcím és egy titkos jelszó, más nem is kell ahhoz, hogy kevesebb mint öt perc alatt elkészüljön saját weboldalad.

Nem kell, hogy programozó legyél, mégis webmester lehetsz az eOldalon!

Mindig is fontos szempont volt számunkra, hogy az eOldal felhasználó számára a weboldalkészítés gyors és egyszerű legyen. Majd 400 szép sablon közül választhatod ki azt, amelyik az egyéniségedhez legközelebb áll. Egy varázsló segít az első lépések megtételében, de ha már rutinos felhasználó vagy, azt átugorva mindent szabadon módosíthatsz. A legtöbb fontos beállításhoz csak kattintanod kell, és az olyan extrák mint a Facebook funkciók sem kívánnak HTML szerkesztési ismereteket.

eOldal regisztráció

Ingyen adunk 30 napot!

Ha a fizetős szolgáltatásainkat ki szeretnéd próbálni, még rendelés előtt 30 napod van rá, hogy teljesen kiteszteld a rendszert. Így ha nem elég az ingyenes Alap csomag, és a fizetős Plusz illetve Üzleti csomag rejtelmei vonzanak, a próbaidőszakban egy hónapig élveheted annak midnen előnyét. Nem árulunk zsákbamacskát! :)

Egy egyszerűbb de szép bemutatkozóoldal elkészítése nálunk kevesebb mint 5 perc alatt is lehetséges. Így ha vállalkozásod weboldalát kipróbálod az Üzleti csomagban, 43195 perced marad arra, hogy megbizonyosodj, tényleg az eOldal a legjobb választás. Az éves előfizetésed garantáltan megtérül!

Ingyenes Alap csomag Plusz csomag Üzleti csomag
 

Értesülj a legfrissebb híreinkről e-mailben!

A Hírlevél feliratkozáshoz add meg az e-mailcímed, és a törvényi előírások miatt a neved is. Segítséged köszönjük!

Naptár
<< régebbi Március / 2020 újabb >>

 

 

| RSS | Webszelet (WebSlice) | Nyomtatás | Frissítve: 2020.03.23 | Fel ↑