Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Egy zenész, egy gobelinkészítő és egy babareceptes oldala

2010.08.12

Az utóbbi két hétben az alábbi eOldal lapok jelentek meg a Startlap hírlevélben. Mint mindig, most is három-három oldal linkje került bele, illetve került ki a Startlap.hu oldalra is egy-egy hétre.

2010. augusztus 11. IX. évfolyam, 32. szám

Béhá zenés oldala
Egy profi amatőr akusztikus zenész oldalára invitáljuk a látogatókat. Akik szeretik az elgondolkodtató de sokszor vidám dalokat, hallgassák meg Bodroghalmi László megzenésített verseit és dalait.
Kézimunka, gobelin minden mennyiségben
A gobelin történetétől a keresztszemes hímzés alapjain át a konkrét kézimunkák fotóin át sok minden megtalálható a téma iránt érdeklődők számára, legyenek kezdők, vagy haladók, akik új ötletek után kutatnak.
Ételek és italok kisgyermekeknek
Csecsemőktől a nagyobb csöppségekig ad tippeket az oldal szerkesztője a változatos táplálkozás iránt érdeklődő szülőknek, nagyszülőknek. A születésnapi torták a legjobbak, ugyanis komoly művészeti alkotásokat ehetnek meg a gyermekek, kiknek asztalára kerül a sok finomság.

2010. augusztus 3. IX. évfolyam, 31. szám

Képek kavicsból
Homokból várat, kavicsból képet is lehet építeni. Nézzük meg, hogy ezt a régi önkifejezési formát hogyan sikerül átültetni modern alkotásokba.
Egyszerű receptek
Triviális ételek, mint a paradicsomleves, vagy a krokett hogyan készülnek? Ehhez hasonló egyszerű ételekről gyűjtött a lap szerkesztője egy csokorra valót.
Kaland túra
Bepillantást nyerhetünk egy zalai túra kör életébe, kalandjaiba, beszámolóiba és az általuk használt felszerelések listájába. A kis csapat néha elhagyja hazánkat is, így a környező országokban átélt kalandjaikról is olvashatunk.

 

Mi az a Startlap hírlevél? Bővebben:

 

 

Értesülj a legfrissebb híreinkről e-mailben!

A Hírlevél feliratkozáshoz add meg az e-mailcímed, és a törvényi előírások miatt a neved is. Segítséged köszönjük!

Hozzászólások

komment motor: Disqus
Naptár
<< régebbi Március / 2020 újabb >>

 

 

| RSS | Webszelet (WebSlice) | Nyomtatás | Frissítve: 2020.03.23 | Fel ↑