Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Benne vagyok, én is benne!

2009.11.02

Kép Az eOldal lapok közül rendszeresen bekerülnek ajánlások a Lap.hu oldalak és a Startlap hírlevelébe is. Ne lepődj meg, ha oldalad látogatottsága váratlanul megugrik! A legjobbnak ítélt tartalmak és lapok közül válogatunk az említett testvér termékek szerkesztőségeivel. Azonban más eddig számodra talán ismeretlen helyeken is megjelenhet lapod ajánlásként.

Az eOldal olyan lapokra is elküldi a legjobbnak ítélt linkeket, mint például az nlc.hu, a CtiroMail.hu kilépőoldalai, vagy a Startlap.hu nyitóoldala. Az eOldal.lap.hu kifejezetten csak a motorunkkal hajtott lapokat gyűjti egy csokorba, azok közül is a jelenleg megtalált, szerkesztőségünk által valamilyen szempontból jobbnak ítélt lapokat.

A legutóbbi Lap.hu hírlevél így nézett ki: 

Kép

A legutóbbi Startlap hírlevél így nézett ki:

Kép

A megosztásról kicsit

Kép Részben témánkhoz kapcsolódik az az aktuális új tipp, mely ma reggel került be a sugo.eoldal.hu oldalra. Szerkesztőnk ajánlása arról szól, hogyan helyezzünk el úgynevezett megosztás (bookmarklet) ikonokat a saját eOldalunkra. Ezek a kis ikonok abban segítenek, hogy az oldalt olvasó az érdekes tartalmat tovább küldhesse, ajánlhassa olyan népszerű oldalakon keresztül, mint a Facebook, a Twitter, a Startlap linkek, az iWiW vagy a Google Reader. További információk a megosztásikonokkal kapcsolatban erre olvashatóak:

 

Értesülj a legfrissebb híreinkről e-mailben!

A Hírlevél feliratkozáshoz add meg az e-mailcímed, és a törvényi előírások miatt a neved is. Segítséged köszönjük!

Naptár
<< régebbi Március / 2020 újabb >>

 

 

| RSS | Webszelet (WebSlice) | Nyomtatás | Frissítve: 2020.03.23 | Fel ↑